Husene vi har boet i.

Vi vil her prøve at vise nogle steder og huse

Else og jeg  har boet i sammen gennem 50 år.

Else og jeg mødte hinanden hos STEFF-HOULBERG i Kødbyen i København i 1966. Her var vi så heldige at få anvist en lejlighed i selve Kødbyen. Det var Direktør Jens Steffensen som sørgede for en renovering af en lejlighed, der tidligere blev brugt som malerværksted.Vi var kun to beboere,  nemig Maskinmester Jørgensen og os, i hele Kødbyen.


Den 15. december 1969, flyttede vi til Tåstrup i et dejligt rækkehus på Grønhøjgårdsvej.


Efter nogle år med dårlig udvikling i Kødbyen, flyttede vi til Kolding. Her købte vi et nyt hus i Bramdrupdam. Vi flyttede  ind på Ahornalle den 1. juli 1971.


Da vi havde boet i Bramdrupdam i syv år, ville vi prøve noget nyt. Det var  blevet "in" at flytte " på landet" og det ville vi også gerne prøve. 

Vi startede med at kigge efter  et "nedlagt landbrug"; men det var allerede blevet så efterspurgt, at det var for dyrt for os. Så derfor blev det et "hus på landet".

Vi flyttede ind på "Graasbøll Mølle"  midt i august 1978 og startede en større renovering  og ombygning

I 1983 blev naboejendommen sat til salg, og den havde lige det vi havde ønsket os, da vi ville på landet at bo: masser af plads i stuehuset og stald og garager til alt det vi gerne ville lave.

   Efter at have renoveret stuehuset efter alle kunstens regler , med nedrivning af en staldlænge, opbygning af en mellembygning hvor der blev indrettet et fantastisk flot badeværelse, fyrrum med nyt oliefyr og vandrensnings anlæg, kæmpe bryggers og viktualierum. Siden blev der lavet nyt køkken og renovering af første sal.

Nu havde vi næsten det hus og den ejendom som vi  kunne drømme om. Vi kunne godt tillade os at slappe lidt af, så derfor tog vi imod en invitation fra Inge og Chris i Århus til at overnatte hos dem i week-enden 31. juni til 1. juli 1988.                                                    BRANDEN.


Vi blev ringet op den 1. juli kl. 03.00 om morgenen og fik fortalt af politiet at vores hus var brandt ned.
GENOPBYGNINGEN


INDFLYTNINGEN.


Efter vi havde glædet os over at bo i så dejligt et hus i 5 - 6 år, begyndte det at blive "lidt" for stort for os. Børnene var flyttet hjemmefra, og vi syntes at de 400 m2 var blevet lidt for meget for to mennesker. Huset blev solgt og vi flyttede "hjem" til Århus. Vi flyttede ind i et dejligt lille hus i Risskov, der godt kunne trænge til en overhaling.


Det var desværre ikke lykken vi fandt "hjemme i Århus", det var næsten som at flytte  til Nordpolen. Fra at bo sammen med nogle flinke og venlige mennesker "på landet" i Sønder-

jylland til nogle forfærdelige snobber i Risskov, var for meget for os. Så efter knap 2 år søgte vi noget andet at bo i på Mols. Her fandt vi et skønt hus med udsigt over Mols Bjerge.
Det var en dejlig tid vi boede i Femmøller på Mols; men der  kan opstå forhindringer, der gør det vanskeligt at blive i dette dejlige hus, når man får nogle nye interesser: Else med hunde og mig med biler. Der var desværre ikke plads til sådanne udskejelser i huset og på grunden. Vi måtte ud at finde et sted med mere plads både udendørs og inde. Det blev igen "et nedlagt landbrug" beliggende i Nordjylland.